script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js'>

Wie is Silva Du Ry?

Moeder van twee dochters en drie kleinkinderen.

Studie Handlezen bij Henk van der Pol in den Haag gedurende 18 jaar. Ook  ervaring opgedaan op beurzen zoals de Pasar Malam Malieveld in Den Haag.

Studie Astrologie 3 jaar bij Jeanne Terpstra, en 28 jaar ervaring. Veel extra astrologische cursussen gevolgd en andere toevoegingen, uit de diverse stromingen zoals “De Stralen” van Alice Bailey en anderen.

Interesse in esoterische thema’s, heeft zich hier zeker al 30 jaar in verdiept.

Silva schrijft boekjes voor haar “Lifeline Edities” over verschillende onderwerpen, zie onder “boekjes” in haar website.

Silva geeft al jaren astrologie lessen met een eigen ontwikkelde lesmethode: Er wordt uitgegaan van de eigen horoscoop gegevens en de planeet standen aan de hemel in het nú. Alle huidige invloeden van de planeten worden erbij betrokken en geven grote inzichten in de levensloop en laten de opdrachten in het heden zien, dit alles natuurlijk in samenhang met de eigen geboorte horoscoop.

De lessen handanalyse: hierbij wordt uitgegaan van de eigen handen en patronen in de handpalm, dit geeft de blauwdruk weer van eigenschappen. Beginselen van het handlezen worden ingevlochten tijdens de eerste 6 lessen, die natuurlijk voortgezet kunnen worden voor verdere ontwikkeling. Afdrukken kunnen worden gemaakt.

Silva geeft avonden met ronde tafel gesprekken over esoterische onderwerpen, met maximaal 7 deelnemers per avond. Dit kan ook een middag gesprek zijn. Te vinden onder “workshops”.