Handlezen

In dit boekje leg ik kort iets uit over onze handen en het lezen hiervan. Een analyse laat ons de blauwdruk zien voor dit leven en het bereikte potentieel. Al direct na onze geboorte zijn de basis lijnen er en goed herkenbaar. Een handanalyse nu toont de ontwikkelingsweg van ons ‘zijn‘ naar ons ‘worden’. Ons ‘worden’ zal altijd een eigen keuze zijn. Het maken van een handanalyse is een diagnostische methode om de medemens beter te kennen en natuurlijk onszelf. Bij het duiden van handen gebruiken we de handvorm, lijnen in de palm, vinger patronen, duimen, nagels, en veel meer.

We kijken naar de eigenschappen en mogelijkheden tot groei, die we o.a. zien in de drie primaire handlijnen. Zo kunnen wij groeien in denkkracht ( zie hoofdlijn), onze gevoelens uitbreiden (hartlijn of emotielijn) en een stuk levenskracht toevoegen (zie levenslijn).  Zijn wij er ons bewust van dat onze emoties  onze levenskracht ernstig kunnen beïnvloeden?

Bij het handlezen worden er geen voorspellingen gedaan. Ieder mens werkt zelf aan zijn/haar toekomst. Een handanalyse is meer een versnelde weg tot bewustwording en het zien van ons potentieel. Het kan inzichten geven bij moeilijke situaties op onze levensweg.

Auteur: Silva Du Ry
Bindwijze: paperback
Prijs: € 5,50

Bestellen of meer informatie over een van mijn boekjes, maak gebruik van het contactformulier.