Hand Analyse

Een hand-analyse maken ook genoemd handen lezen.

In onze handen, hun vorm en lijnenspel vinden wij de blauwdruk voor dit leven.  Onze handen tonen vanaf een jonge leeftijd de ontwikkelingsweg van ons ‘zijn‘ naar ons ‘worden’. Ons worden zal altijd een eigen keuze zijn. Hierbij zijn geen voorspellingen aan de orde, het is een proces van eigen ontwikkeling, een wils-ontwikkeling ook. In de loop van de tijd zullen er meer lijnen in de palm van de hand zichtbaar worden, onze toevoegingen worden inde loop der tijd opgeslagen en zichtbaar. Het maken van een handanalyse is een diagnostische methode om de medemens te leren kennen en samen oplossingen te zoeken voor de steeds wisselende situaties. Bij het duiden van de handen kijken we naar de handvorm, lijnen in de palm, vingers en patronen, duimen, nagels, de elementenleer en veel meer. Ook dit is een zeer oude wetenschap die veel inzichten kan geven in de persoon en zijn huidige levensinhoud en blauwdruk.

Gezamenlijk bespreken we de eigenschappen en mogelijkheden tot groei, die we o.a. zien in de drie primaire handlijnen. Wij kunnen groeien in denkkracht ( zie hoofdlijn), onze gevoelens uitbreiden (hartlijn of emotielijn) en een stuk levenskracht toevoegen (zie levenslijn). We zien dat nare emoties onze levenskracht ernstig kunnen beïnvloeden, en zelfs tot in onze lichaamscellen doordringen en eventueel ziekten veroorzaken.

Bij het handlezen worden er geen voorspellingen gedaan. Ieder mens werkt zelf aan zijn/haar toekomst. Een handanalyse is meer een versnelde weg tot bewustwording en het zien van ons potentieel. Het kan inzichten geven bij moeilijke situaties op onze levensweg.
Handafdrukken worden voor u gemaakt. Het consult kan als u wilt opgenomen worden.

 

Informatie en aanmelding
Consult :1,5 uur
Prijs: € 75,-
Aanvraag voor het consult Handanalyse en vragen via het beschermde contactformulier.