Cursus Handanalyse

Samen leren we in een paar lessen (aantal vooraf afgesproken) de hoofdlijnen herkennen die in iedere hand direct te zien zijn. Dit is een bijzondere samengestelde cursus. Je leert de beginselen van het handlezen aan de hand van eigen handafdrukken en de handen van je mede cursisten.

Wij zien in onze handen de blauwdruk voor dit leven al direct na onze geboorte. Het toont de ontwikkelingsweg van ons ‘zijn‘ naar ons ‘worden’. Ons ‘worden’ zal altijd een eigen keuze zijn. Het lezen van de handen, het maken van een handanalyse is een diagnostische methode om jezelf en de ander  beter te leren kennen en samen het bewustzijn te verdiepen en informatie te krijgen over de levensloop.

Bij het duiden van een handanalyse, kijken we naar de handvorm, de lijnen in de palm, de vinger patronen, duimen, nagels, de elementenleer en veel meer. Dan zien wij dat we kunnen groeien in denkkracht (zie hoofdlijn), onze gevoelens uitbreiden (hartlijn of emotielijn), en een stuk levenskracht toevoegen (zie levenslijn). Het valt dan op hoe onze emoties vaak onze levenskracht ernstig kunnen beïnvloeden.

Bij het handlezen, het maken van een analyse worden er geen voorspellingen gedaan. Ieder mens werkt zelf aan zijn/haar toekomst. Een handanalyse is meer een versnelde weg tot bewustwording en het zien van ons potentieel. Het kan inzichten geven bij moeilijke situaties op onze levensweg. Deze cursus is bestemd voor mensen die dieper willen kijken naar zichzelf en de wereld en is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Aanvraag voor een Cursus Handanalyse of meer informatie: meldt u aan of stel uw vraag via het contactformulier.

Prijs per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers, nooit meer dan 5 per les.