script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js'>

Spirituele horoscoop

Voor het maken van een Spirituele horoscoop wordt er door mij gekeken naar het grondpatroon, de geboortehoroscoop en de wil tot groei in bewustzijn voor dit leven. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken die inzicht geven in het bewustzijnspotentieel en ik gebruik de Stralen in de Astrologie, uitgewerkt in de verschillende boeken geschreven door Alice A. Bailey,  een Theosofe. Bij het maken van een Spirituele horoscoop zien wij hoe belangrijk de ontwikkeling van ons waarnemen is, het bewuster willen waarnemen van mens en dier, de aarde én de kosmos niet te vergeten!

Essentieel bij het zoeken naar verdieping van ons bewustzijn is de esoterische inslag en interesse in levens filosofieën. In een samenspraak werken wij aan de herkenning van onze persoonlijke maar ook ziele kwaliteiten. De spirituele horoscoop is een gesprek over onze bewustwording. Hiervoor moet  er wel altijd eerst een geboorte horoscoop gemaakt worden. Het consult kan voor je opgenomen worden.

 

Informatie en aanmelding
Consult: 1,5 uur
Prijs: € 50,-
Voorwaarde: Er moet eerst een geboortehoroscoop worden gemaakt.Hiervoor is de juiste geboortetijd nodig, altijd aan te vragen tegen een kleine vergoeding bij de gemeente van de geboorteplaats.
Aanvraag van de spirituele horoscoop en meer informatie via het: contactformulier