Wie is Silva Du Ry?

Moeder van twee dochters en drie kleinkinderen.

Studie Handlezen bij Henk van der Pol in den Haag gedurende 18 jaar. Ook veel ervaring opgedaan door de consulten thuis en op beurzen zoals de Pasar Malam, Malieveld in Den Haag.

Studie Astrologie 3 jaar bij Jeanne Terpstra, en 28 jaar ervaring, met regelmatige consulten. Steeds astrologische cursussen gevolgd en andere toevoegingen gedaan, zoals een studie van “de leer van de  7 Stralen” van Alice Bailay  en uit andere diverse stromingen van de astrologie. De consulten zijn gericht op het verdiepen van bewustzijn.

Interesse in esoterische thema’s, heeft zich hier zeker al 30 jaar in verdiept.

Silva schrijft boekjes voor haar “Lifeline Edities” over verschillende onderwerpen, zie onder “boekjes” in deze website.

Silva geeft al jaren astrologie lessen met een eigen ontwikkelde lesmethode, zeer op de persoon gericht. Er wordt uitgegaan van de eigen horoscoop gegevens en de planeet standen aan de hemel in het nú. Alle huidige invloeden van de planeten worden erbij betrokken en geven grote inzichten in de levensloop en laten de opdrachten in het heden zien, dit alles natuurlijk uitgaand van de eigen geboorte horoscoop van de deelnemers.

De lessen handanalyse: hierbij wordt uitgegaan van de eigen handen en patronen in de handpalm, dit geeft de blauwdruk weer van eigenschappen. Beginselen van het handlezen worden ingevlochten tijdens de eerste 6 lessen, die natuurlijk voortgezet kunnen worden voor verdere ontwikkeling. Afdrukken worden gemaakt van de leerling.

Silva geeft thema avonden met ronde tafel gesprekken over esoterische onderwerpen, met maximaal 7 deelnemers per avond. Dit kan ook een middag gesprek zijn. Te vinden onder “workshops” in deze website.