Levensloop analyse

De levensloop analyse is een gecombineerde analyse. Hier worden twee methoden samen gebruikt: een handanalyse, met een afdruk van de handen en de astrologie, een geboorte horoscoop. In deze levensloop analyse worden de grondpatronen en eigenschappen, de talenten, levensopdrachten en levenslessen bekeken en verwerkt in het consult. Een levensloop analyse geeft een helder beeld van je leven in de huidige tijd en er wordt een verdieping aangereikt over de vragen die er zijn, nú, in het heden. Dit zeer persoonlijke consult geeft inzicht over je huidige “zijn en worden”. Het geeft antwoord op toestanden en ontwikkelingen in het leven nú.

Silva werkt al jaren met de combinatie van deze twee oude wetenschappen, de astrologie en handanalyses, die elkaar zo mooi aanvullen. Hierbij geeft een levensloop analyse, de combinatie, juist een goed inzicht in de huidige levensvragen en reikt  oplossing aan. Dit consult kan antwoord geven op de vele vragen die het leven ons stelt en ook kan de levensopdracht besproken worden. Het gesprek kan verdieping van ons bewustzijn oproepen en zelfkennis geven, waardoor we creatiever in het heden staan. Ook karmische aspecten kunnen worden besproken, deze zijn bij ieder mens ook verweven in het huidige leven en kunnen, indien gewenst, zichtbaar gemaakt worden. Karma wordt veelal gezien als schuld en boete, dit is veel positiever en ruimer te bezien.

De levensloopanalyse toont ons “zijn en worden”.

Handafdrukken worden gemaakt en een verkorte versie van de horoscoop berekent, hiervoor graag opgeven: (juiste) tijd van geboorte, in uur en minuten, de geboortedatum en plaats van geboorte. Naar wens kan het consult opgenomen worden.

 

Consult :1,5 uur
Prijs: € 85,-
informatie per email: info@silvadury.nl  of meldt u aan via het contactformulier.