script src='https://www.google.com/recaptcha/api.js'>

Levensloop Analyse

Deze analyse is een gecombineerde analyse. Hier worden twee methoden samen gebruikt: een handanalyse, met een afdruk van de handen en de astrologie, een geboorte horoscoop. In de levensloopanalyse worden de grondpatronen en eigenschappen, talenten, levensopdrachten en levenslessen bezien. Dit geeft een helder beeld van je leven in de huidige tijd en er wordt een verdieping aangereikt van de vragen die er zijn. Deze zeer persoonlijke consulten geven inzicht over het huidige “zijn en worden”.

Silva werkt al jaren met de combinatie van deze oude wetenschappen astrologie en handanalyses. Hierbij geeft een levensloopanalyse als combinatie van beiden een overzicht in de huidige stand van het leven en de ontstane situaties. Dit consult kan de goede en moeilijke fases van het leven tonen, bij vragen zoals in relatieproblematiek, bij het opvoeden van kinderen, het zoeken naar een baan en ook kan de levensopdracht besproken worden. Het gesprek kan verdieping van bewustzijn en zelfkennis geven, waardoor we creatiever in het heden staan. Ook karmische aspecten kunnen worden besproken, deze zijn bij ieder mens ook verweven in het huidige leven en kunnen indien gewenst zichtbaar gemaakt worden. Karma wordt veelal gezien als schuld en boete, dit is veel positiever en ruimer te bezien.

De levensloopanalyse is een samenspraak die een dieper begrip van onszelf en onze bewustwording geeft, dit toont ons “zijn en worden”. Er kan een ruimer begrip gevormd worden over de vragen die het leven ons stelt en de talenten die er zijn. Handafdrukken worden gemaakt en een verkorte versie van de horoscoop, hiervoor graag datum – (juiste) tijd – plaats opgeven. Het consult kan voor u opgenomen worden.

 

Consult :1,5 uur
Prijs: € 85,-
informatie per email: info@silvadury.nl  of meldt u aan via het contactformulier.